Λάουρα Νάργες: Από το Πουκέτ… στην Μπανγκόκ! Οι διακοπές στην Ταϊλάνδη συνεχίζονται [pics,vids]

Σε έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς του κόσμου αποφάσισε να ταξιδέψει η Λάουρα Νάργες το φετινό καλοκαίρι! Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες περίπου στην Ταϊλάνδη και περνάει υπέροχες στιγμές, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από το ξεχωριστό ταξίδι της με τους θαυμαστές της. Η όμορφη Λάουρα έχει ήδη επισκεφτεί τα Phi Phi Islands, το Πουκέτ ενώ από εχθές έχει ταξιδέψει και στην πρωτεύουσα της χώρας, την Μπανγκόκ λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Μάλιστα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός άλλαξε τα μαλλιά της και έκανε ξανά… κοτσιδάκια! Με τις κοτσίδες της, η Λάουρα απολαμβάνει τα μπάνια της σε μαγευτικά μέρη και εξερευνά κρυφές γωνίες που δεν είχε ξαναδεί στη ζωή της. Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και μετά από την παραμονή της στο Πουκέτ, η παρουσιάστρια έφυγε για Μπανγκόκ. Η Λάουρα Νάργες ξαφνιάστηκε από την κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας, η οποία όπως θα δεις στα βίντεο… δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα!

Φυσικά, η Λάουρα έκατσε και έψαξε τα mall της πόλης, καθώς είχε πληροφορίες ότι τα πράγματα εκεί είναι πάμφθηνα! Έτσι, για μια μέρα δεν πήγε στη θάλασσα, αλλά αντιθέτως πέρασε την μέρα της ψωνίζοντας για εκείνη και για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δες στιγμιότυπα από το μαγικό ταξίδι της Λάουρα:

Read More

And More