Λάουρα Νάργες: Επιστρέφει στην παρουσίαση!

Στην παρουσίαση επιστρέφει η Λαόυρα Νάργες και αν είναι η ίδια λαμπερή, πρόκειται να συναντήσει κι άλλες όμορφες παρουσίες. Η γλυκιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό ομορφιάς Μiss Kriti 2015 και είναι αρκετά ενθουσιασμένη που θα είναι μέρος του συγκεκριμένου θεσμού.

Λίγα λόγια για τα καλλιστεία
O θεσμός που για 36 συναπτά έτη προβάλει την Κρητική γυναικεία ομορφιά σε όλο τον κόσμο συνεχίζει το έργο του, δίνοντας την ευκαιρία σε νέες κοπέλες με εμφανισιακά προσόντα να διακριθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Έπειτα λοιπόν από πολύμηνη προετοιμασία, 14 πανέμορφες κοπέλες απ’όλη την Κρήτη θα συναγωνιστούν φέτος για να διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2015, στον μεγάλο Τελικό του 36ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο με τηλεοπτική κάλυψη από την ΚΡΗΤΗ TV.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, πρόκειται για μια παραγωγή η οποία θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με το σύνολο των συντελεστών να ξεπερνάει τα 150 άτομα.

Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η μοναδική Λάουρα Νάργες ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι εκρηκτικοί REC όπου θα ερμηνεύσουν live όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Πολλοί θα είναι επίσης και οι επίσημοι καλεσμένοι της παραγωγής από το χώρο της showbiz, ανάμεσα τους ο πρόεδρος των πανελληνίων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης, η διευθύντρια των σχολών Cristi κα. Κρίστι Κρανά, η Miss Κρήτη 2009 & B’ Star Ελλάς 2010 Μαρία Τσαγκαράκη κ.α. Σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σκηνικά και φωτιστικά εφέ είναι σίγουρο πως τα Παγκρήτια Καλλιστεία θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά το πιο φαντασμαγορικό θέαμα της χρονιάς, γεμάτο λάμψη και ομορφιά!

Read More

And More