Λάουρα Νάργες: «Στενοχωρήθηκα που δεν θα είμαι στο “The Voice”!»

Λάουρα Νάργες: «Στενοχωρήθηκα που δεν θα είμαι στο “The Voice”!» | tlife.gr

Μετά από τρεις σεζόν που παρουσίαζε το backstage του «The Voice of Greece» η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε με μια δημοσίευσή της στα social media πως αποχωρεί από τη θέση της! Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι το τρίτο μέλος της παρέας που γνωρίσαμε που φεύγει από το talent show μετά τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Κωστή Μαραβέγια.  Τι συνέβη τελικά;

Η κάμερα του «Πρωινού Ant1» συνάντησε την νεαρή παρουσιάστρια, η οποία αποκάλυψε πως βρέθηκε εκτός Voice και στενοχωρήθηκε πολύ! «Έγινε μια μικρή ανατροπή τελευταία στιγμή, στο παρά πέντε. Όλα, όμως, είναι καλά, συνεχίζουμε κανονικά με το κεφάλι ψηλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τώρα, το τι ακριβώς έχει γίνει, τι έχει ειπωθεί ανάμεσα σε μένα και την εταιρεία παραγωγής, είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Μαζί με το The Voice ολοκληρώθηκε και η συνεργασία μου με την Acun Medya. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Γενικά κοιτάω μπροστά. Αποδέχομαι τα πράγματα και τις καταστάσεις έτσι όπως είναι και προχωράω μπροστά. Θα το βλέπω από το σπίτι. Στενοχωρήθηκα σε λογικά πλαίσια», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα.

Η ίδια μίλησε με όμορφα λόγια και για τους νέους παρουσιαστές του The Voice, Γιώργο Λιανό και Χριστίνα Μπόμπα τους οποίους θεωρεί πολύ αξιόλογους.

Δες και την ανάρτηση της Λάουρας στο Instagram:

«Και τριτώνει: Τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολύ αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον!», έγραψε χαρακτηριστικά.

READ more