Λαχτάρα για την Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου – Εσπευσμένα στο χειρουργείο η κόρη της

Λαχτάρισε μέσα στο καλοκαίρι η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου. Ενώ, βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην όμορφη Σαντορίνη η μικρή της κόρη, η 14χρονη Λουκία είχε μια περιπέτεια με την υγεία της. Το κορίτσι εισήχθη εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και υπεβλήθη έκτακτα σε χειρουργείο αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και οι γιατροί προχώρησαν σε λαπαροσκοπική αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας και το κορίτσι βρίσκεται τώρα στην ανάρρωση.

Ανακουφισμένη η μητέρα της ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μετά την αγωνία που πέρασε για την  μικρή.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κο Vasilis Malamatenios και τον χειρουργό, κο Ανδρέα Σταυρου για την άμεση βοήθεια και στήριξη στην περιπέτεια υγείας της μικρής μου κόρης Λουκίας. Μπήκαμε στο νοσοκομείο το Σάββατο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε έκτακτα χειρουργείο, αφαίρεση σκωληκοειδίτη. Αισθάνθηκα πολύ ασφαλής διότι πέρα ότι το νοσοκομείο είναι καινούργιο και διαθέτει τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έχουνε εφαρμόσει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του Covid-19. Ευχαριστώ πολύ και όλο το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου.

Η πρόεδρος κα ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. (Women In Need) Hellas για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών  και πρώην μοντέλο, που είναι είναι παντρεμένη με τον Τζωρτζ Παπαδάκο, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και αδερφό της Ορθούλας Παπαδάκου έχει αδυναμία και στα τρία παιδιά της  την Σήλια, τον Τζόνι και την Λουκία και πλέον είναι πολύ χαρούμενη που η μικρή της κόρη είναι καλά και αναρρώνει!

Και η ίδια μάλιστα ανέφερε στο τέλος της δημοσίευσής της: «Και τώρα μέσα στην ατυχία μας, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε λίγο την πανέμορφη Σαντορίνη όσο η Λουκία αναρρώνει από την λαπαροσκοπική επέμβαση της».

Read More

And More