Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους – «Έχουν περάσει από 40 κύματα»

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 4/4 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. (Διάβασε ΕΔΩ αναλυτικά)

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημιούργησαν μαζί μια υπέροχη οικογένεια και ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε μετά τον αγώνα που έδωσε η Λένα Δροσάκη με το κίνημα #metoo και κατά τη διάρκεια της δικής για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρισκόταν στο πλευρό της πρώην συζύγου του καθ΄ όλη  τη διάρκεια της δίκης, όσοι όμως, τους έζησαν από κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες, γνώριζαν ότι περνούσαν δύσκολα. Η Λένα Δροσάκη μάλιστα θέλοντας να κρατήσει αποστάσεις από τα όσα έχουν συμβεί, έχει διαγράψει από το προφίλ της στο Instagram τις σκηνές τους φωτογραφίες.

Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο, καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Photograph 51», η οποία ρίχνει αυλαία την Μεγάλη Τρίτη 11/4. 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ωστόσο, εδώ αρκετό καιρό έχουν ξεχωριστά καμαρίνια, παρόλα αυτά, κατάφεραν να παραμείνουν διακριτικοί χωρίς να πυροδοτήσουν την κατάσταση περισσότερο. 

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκη Τζαμαργιάς μίλησε στην εφημερίδα Real Life και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα».

Να θυμίσουμε πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018, με το περιβάλλον τους να μιλάει για έναν… κεραυνοβόλο έρωτα!

Τον Φεβρουάριο του 2020 και λίγο πριν την καραντίνα του κορονοϊού έγινε γνωστό πως η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Το ζευγάρι θα επισφράγιζε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους – το καλοκαίρι του 2020 – και από τότε άλλαξε ολόκληρη η ζωή τους!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164