Λένα Παπαληγούρα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους δύο γιους της – Φωτογραφίες

Στο Κέντρο Τεχνών απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τη Λένα Παπαληγούρα σε μια σπάνια εμφάνιση με τους δύο γιους της.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Νιώθω πως επειδή είμαι μοναχοπαίδι, είχα από μικρή την ανάγκη να έχω φίλες και ίσως γι’ αυτό έκανα και δυο παιδιά. Ήθελα να έχουν παρέα. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν τα βλέπω να παίζουν μαζί. Νιώθω ότι κάναμε σωστή επιλογή. Νομίζω ότι στα παιδιά πρέπει να μιλάς ειλικρινά, να τους μαθαίνεις ότι όλοι κάνουν λάθη, δεν υπάρχει τέλειος. Το λέω γιατί εγώ έχω μια τελειομανία, προσπαθώ όλα πρέπει να τα κάνω σωστά. Μέσα μου αυτό με έχει ταλαιπωρήσει και θα ήθελα να είναι πιο ελεύθερα τα παιδιά μου, να βουτάνε και ας κάνουν λάθος» είχε πει η Λένα Παπαληγούρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ηθοποιός μπορεί στην καθημερινότητά της να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα φροντίζει να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο και στα παιδιά της. Έτσι βρέθηκε στο Κέντρο Τεχνών με τους γιους της, όπου μαζί δημιούργησαν κατασκευές.

Όπως θα δεις, η Λένα Παπαληγούρα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη στο πλευρό του Αντώνη και του Αναστάση, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει πολύ τις δραστηριότητές τους εκεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More