Λεωνίδας Κακούρης: Τι λέει αποκλειστικά στο TLIFE η συμπρωταγωνίστρια του στο Ναυάγιο, Γιολάντα Μπαλαούρα

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο γνωστός και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ναυάγιο», αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» λίγες μόνο ημέρες μετά την πρεμιέρα. Το Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ότι η παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς οφείλεται σε προσωπικούς του λόγους, ενώ αντικαταστάτης του έχει οριστεί ο Γιάννης Νταλιάνης.

Το TLIFE επικοινώνησε με την ηθοποιό Γιολάντα Μπαλαούρα, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά «Ναυάγιο». Η ηθοποιός ανέφερε πως γνώριζε ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προετοιμαζόταν σκληρά για τη θεατρική παράσταση καθώς ήταν ένας ρόλος που ήθελε πολύ να υποδυθεί. Όσο για το αν είχαν κάποια επικοινωνία μετά την παραίτησή του, η Γιολάντα Μπαλαούρα ανέφερε, «Δεν έχουμε μιλήσει. Διάβασα όμως τι έγινε, και του έστειλα ένα μήνυμα ότι τον αγαπώ πολύ. Ο Λεωνίδας είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και εξαιρετικος άνθρωπος».

Ερωτηματικά όμως έχει προκαλέσει και ένα βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Λεωνίδας Κακούρης μέσα από το σπίτι του, το οποίο λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε.

 «Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει τη ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του Λεωνίδα Κακούρη), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης στο βίντεό του, ενώ παράλληλα δείχνει εικόνες από το ακατάστατο σπίτι του, κάνοντας πολλούς τότε να αναρωτηθούν αν έπεσε θύμα διάρρηξης. (δες εδώ εικόνες από το σοκαριστικό βίντεο)

Κι ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με την αποχώρησή του από την παράσταση, η σύζυγός του σε δήλωσή της στο Πρωινό ανέφερε πως βρίσκεται σε αφωνία.

 

Read More

And More