Λίνα Δρούγκα – Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Μετά τον πολιτικό, θρησκευτικός γάμος και γαμήλιο πάρτι για το ζευγάρι

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Λίνα Δρούγκα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Open παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Σπύρο Θεοδωρόπουλο στην οικία του στο Κεφαλάρι. Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και το παρών έδωσαν μόνο τα παιδιά τους και οι κουμπάροι τους.

Εκείνος έχει δυο παιδιά, ηλικίας 25 και 30 ετών από ισάριθμους προηγούμενους γάμους και εκείνη έναν γιο τον Άλκη από τον γάμο της με τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega και νυν διευθυντή ενημέρωσης του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Σταύρου Γριμάνη στην εφημερίδα «ΘΕΜΑ», ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η Λίνα Δρούγκα συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα κάλεσμα πριν περίπου τρία χρόνια. Παρόλο που τότε έμειναν σε μια τυπική συζήτηση, οι κοινωνικοί τους δρόμοι τους έφερναν ολοένα πιο κοντά, με αποτέλεσμα η αμοιβαία συμπάθεια να εξελιχθεί σε έρωτα και αυτός με τη σειρά του στην ένωση, αρχικά με τον πολιτικό τους γάμο τη Δευτέρα 21/11 σε μια πολύ κλειστή τελετή.

Σύμφωνα με το «ΘΕΜΑ» γαμήλιο ταξίδι δεν υπάρχει στα πλάνα του ζεύγους προς το παρών, υπάρχουν όμως ο θρησκευτικός γάμος και το μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε λίγους μήνες.

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τον πολιτικό γάμο τους θα ακολουθήσει η πιο ανοιχτή θρησκευτική τελετή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διάβασε επίσης: Λίνα Δρούγκα – Ποιος είναι ο νέος της σύζυγος, Σπύρος Θεοδωρόπουλος – Ο πετυχημένος επιχειρηματίας που ξεκίνησε από τα Εξάρχεια

Read More

And More