Μ. Ντενίση: “Το κεφάλαιο γάμος δεν έχει κλείσει για μένα!”

Μ. Ντενίση: “Το κεφάλαιο γάμος δεν έχει κλείσει για μένα!” | tlife.gr

Για τα 30 χρόνια παρουσίας της στο χώρο του θεάματος, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ευγενία Μανωλίδου, τους επικριτές της και τους άντρες μίλησε η Μιμή Ντενίση.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι δεν θα μετακομίσει στο Λονδίνο, απλώς θα λείψει για λίγο χρόνο από την Ελλάδα, ετοιμάζοντας το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. “Δεν θα μετακομίσω στο Λονδίνο. Απλώς θα λείψω εκτός Ελλάδας. Δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι… Αυτό δεν έχει να κάνει με το ρόλο της Μαρίας Κάλλας”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.

Μιλώντας για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στη Ζέτα μακρυπούλια και την Ευγενία Μανωλίδου. «Ο χώρος μας μαστίζεται από διχόνια εδώ και πολλά χρόνια. Η αγορά, η κοινωνία είναι ελεύθερη και καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Άλλωστε, ο κόσμος θα κρίνει”, είπε και συμπλήρωσε: “Η κα Mανωλίδου έχει μόρφωση, έχει ικανότητες. Βλέπω στην τηλεόραση πάρα πολλές κοπέλες εντελώς ανόητες και αμόρφωτες και δεν τις πειράζει άνθρωπος. Αντιθέτως βρίζουν όλοι την Μανωλίδου”.
Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές που έχει ακούσει και τους επικριτές της, η ίδια σημείωσε ότι δεν κρατά κακία. “Δεν είμαι ούτε επιθετική, ούτε εκδικητική. Η άμυνά μου είναι να απομακρύνομαι και να ξεχνώ το κακό”, είπε.
Τέλος, η γνωστή ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του γάμου. “Το θέμα του γάμου δεν κλείνει για ‘μένα. Δεν κάνω τέτοια μακροπρόθεσμα σχέδια”, τόνισε.

READ more