Μ. Τσουρή: Σε παραλία της Σαντορίνης χωρίς ρετούς και χωρίς τον καλό της! Αποκλειστικές φωτό!

Η γοητευτική πολίστρια του Ολυμπιακού, που απολαύσαμε τον χειμώνα, στο ”Dancing with the stars”, Μαρία Τσουρή, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τα μπανάκια της στην όμορφη Σαντορίνη! Ο φακός του TLIFE που βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί, ”τσάκωσε” την Μαρία στην παραλία του Περίβολου και την απαθανάτισε!

Στις φωτογραφίες μάλιστα, μπορείς να την απολαύσεις χωρίς ρετούς!

Εκεί μαζί με την παρέα της, η οποία αποτελούνταν από δύο άντρες και δυο γυναίκες -ανάμεσά τους και η συμπαίκτρια της, Βάσω Μαυρέλου- η πολίστρια απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, το καφεδάκι της από το γνωστό ”Άνεμος Lounge Bar”, ενώ δεν παρέλειψε να παίξει και ρακέτες με την Βάσω.

Την Τετάρτη το μεσημεράκι λοιπόν, στην παραλία κατέφθασε πρώτα η παρέα της και λίγη ώρα μετά ξεπρόβαλλε κι η ίδια, φορώντας ένα μίνι, εφαρμοστό φορεματάκι, σε ηλεκτρίκ απόχρωση, άσπρα γυαλιά -τα οποία αποχωρίστηκε μόνο για δέκα λεπτά- και ψάθινο καπελάκι.

Από το γνωστό beach bar παρήγγειλε ένα freddo espresso μέτριο με ζαχαρίνες κι ένα μεγάλο μπουκάλι νερό -μιας και σαν αθλήτρια που είναι προσέχει τη διατροφή της. Παρόλα αυτά, η πολίστρια το τελευταίο διάστημα έχει πάρει λίγα κιλά και σαν άνετη και ακομπλεξάριστη που είναι, δεν δίστασε να το συζητήσει με την παρέα της και παραδέχτηκε ότι όντως έχει πάρει λίγο βάρος, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος.

Επιπλέον, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες του TLIFE, η Μαρία βρισκόταν για πολλή ώρα πάνω από το κινητό της και ένα ipad, κι εμείς υποθέτουμε πως θα μιλούσε με τον αγαπημένο της σύντροφο και μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που , όπως μάθαμε, το Σάββατο θα βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του και θ’ απολαμβάνουν μαζί το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Κατά την παραμονή της επίσης, στον Περίβολο, η Μαρία δεν σταμάτησε να κάνει πλάκες και μιλάει με τους φίλους της, ενώ μαζί της βρισκόταν κι ο πιστός της φίλος με τον οποίο δεν σταμάτησε να παίζει… Το σκυλάκι της, που όπως, όμως, είπε η ίδια, όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με γκρέιμλιν.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More