MAD VMA 2019: O Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, στο backstage της βραδιάς!

Τα Mad Video Music Awards 2019 by Coca – Cola είναι πια γεγονός! Η φαντασμαγορική βραδιά έλαβε τέλος λίγο πριν τη μία το βράδυ, αφού πολλά ήταν τα πρόσωπα που ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό ξεσηκώνοντας το κοινό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το παρών στην 16η απονομή βραβείων, προκειμένου να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο Hip Hop κομμάτι. Μεγάλος νικητής στέφθηκε ο LIGHT με τον παρουσιαστή του Ant1 να κατεβαίνει από τη σκηνή και να περνά στο backstage.

Από το πλευρό του δεν έλειψε στιγμή η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε την σχέση του με την επί χρόνια συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο. Το ζευγάρι μπορεί να είναι αρκετό καιρό μαζί, όμως προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του, αφού δεν θέλει ο κόσμος να ασχολείται με την προσωπική του ζωή.

Εκείνη στεκόταν διακριτικά στο πλάι του όσο ο οικοδεσπότης του “The 2night show” φωτογραφιζόταν και μίλαγε με διάφορα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι έφυγε πριν το τέλος της βραδιάς από την έξοδο του backstage με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην αφήνει στιγμή το χέρι της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More