Μαίρη Συνατσάκη: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της!

Τι και αν τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην ζωή της και να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αιμιλιανού Σταματάκη, εκείνη τηρεί σιγή ιχθύος. Η ταλαντούχα παρουσιάστρια, εκτός από την ενασχόληση της με το δικό της e-shop, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το κανάλι που διατηρεί στο youtube.

Μέσα από το κανάλι της μοιράζεται με τους ακόλουθούς της μικρά και μεγάλα μυστικά της καθημερινότητας αλλά και της ζωή της. Αυτή τη φορά λοιπόν, με αφορμή την αλλαγή στο σώμα της, η Μαίρη αποφάσισε να μοιραστεί με τους συνδρομητές της, τα δικά της tips για διατροφή και γυμναστική. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια έχει χάσει μερικά κιλά γεγονός που παρατήρησαν και οι fans της.

Ειδικότερα, η Μαίρη γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα, κάνοντας 2 φορές την εβδομάδα pilates και δύο φορές box. Παράλληλα, φροντίζει μέσα στην ημέρα να καταναλώνει θρεπτικές τροφές και να κάνει συχνά γεύματα. Πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό σνακ και βραδινό είναι τα γεύματα που κάνει η παρουσιάστρια.

Το πρωινό της περιλαμβάνει δημητριακά με κράνμπερι και γάλα ή μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως με ταχίνι και μέλι. Δεδομένου ότι η Μαίρη υπεραγαπά τα όσπρια, φροντίζει να υπάρχουν στο καθημερινό διαιτολόγιο της. Όταν δεν τρώει όσπρια επιλέγει κάποιο ψάρι, αφού ως γνωστόν δεν τρώει εδώ και χρόνια κρέας.

Το απογευματινό της περιλαμβάνει μπάρες δημητριακών ή μερικά αμύγδαλα που θα της “κόψουν” την πείνα και ταυτόχρονα θα προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό. Τέλος, η Μαίρη το βράδυ προτιμά να τρώει ομελέτες ή διάφορες σαλάτες. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση όταν βγει έξω να πει όχι στην πίτσα ή σε κάποιο γλυκό.

 

Read More

And More