Μαίρη Συνατσάκη: Έτσι αποκαλεί το μωρό που περιμένει για να μην προδώσει το φύλο του

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνοντας μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram θυμήθηκε την γνωριμία και την συνεργασία της με τον Ίαν Στρατή, με τον οποίο περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής το 2019 είχαν συνεργαστεί για τις ανάγκες της ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων»

Δες το thrwoback βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη από το 2019:

Η Μαίρη Συνατσάκη κάνοντας σκέψεις για το μέλλον και για την στιγμή που το παιδί τους θα παρακολουθήσει την ταινία κινουμένων σχεδίων, μοιράστηκε το σχόλιό της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως έχει ενημερωθεί για το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο και δεν επιθυμεί μέχρι στιγμής να ανακοινώσει. Έτσι στη νέα της ανάρτηση αποκαλεί το μωρό της «πιτσίνι».

«Σκέφτηκα τώρα τις θα νιώσει το πιτσίνι, όταν θα είναι σε ηλικία που θα δει την ταινία, που θα ακούει την μαμά του και τον μπαμπά του στους χαρακτήρες και το ένα γατί του θα το λένε Έβερεστ σαν το μεγάλο μαλλιαρό Γέτι», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Read More

And More