Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ταξίδι στο Αγγλία για τις δύο κολλητές [pics,video]

Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ταξίδι στο Αγγλία για τις δύο κολλητές [pics,video] | tlife.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνδέονται από μια βαθιά φιλία που πλέον μετρά αρκετά χρόνια. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν στο πλατό του Dancing With The Stars και από τότε είναι αχώριστες. Η μία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης και την στηρίζει σε κάθε προσωπική ή επαγγελματική απόφαση.

Μπορεί η μία να είναι παρουσιάστρια και η άλλη ηθοποιός, όμως κατά καιρούς έχουμε δει την Μαίρη πάνω στο θεατρικό σανίδι και την Ντορέττα να είναι οικοδέσποινα εκπομπών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η Μαίρη έχει αποφασίσει να δώσει προτεραιότητα στις διαδικτυακές της ασχολίες που δεν είναι άλλες από το e-shop της αλλά και το youtube channel της. Από την άλλη πλευρά, η Ντορέττα φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop» ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα, κάνει συζητήσεις για κάποιο τηλεοπτικό project.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο και να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και όλα. Το ταξίδι είναι αφιερωμένο στις γυναίκες και έτσι από την παρέα τους δεν θα γινόταν να λείπει και η καλή τους φίλη Κατρίνα Τσάνταλη. Το πρωί της Τρίτης αναχώρησαν από την πρωτεύουσα και ήδη έχουν αρχίσει να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την στολισμένη, χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα.

Όπως θα δεις παρακάτω, οι τρεις φίλες κάνουν συνεχώς βόλτες, απολαμβάνουν γευστικούς πειρασμούς, ενώ παρακολούθησαν και ένα musical, αφού και οι τρεις είναι λάτρεις αυτού του είδους.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που έχουν ανεβάσει στα social media:

READ more