Μαίρη Συνατσάκη: Παρουσίασε τη συλλογή παπουτσιών της με τους κολλητούς της στο πλευρό της! [pics]

Μαίρη Συνατσάκη: Παρουσίασε τη συλλογή παπουτσιών της με τους κολλητούς της στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν σταματά ποτέ να είναι δημιουργική κι έτσι πριν από περίπου ένα χρόνο, μάθαμε για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Μπορεί ν’ απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αυτή την περίοδο, αλλά έχει τόσες πολλές επαγγελματικές ασχολίες που δεν έχει προλάβει να της λείψει. Άλλωστε και η επαφή της με τους fans είναι καθημερινή μέσα από τα social media της και τη μεγαλύτερη σημασία τη δίνει στο youtube channel της.

Η παρουσιάστρια συνεργάζεται λοιπόν τον τελευταίο καιρό με γνωστή εταιρεία -που μετρά πάνω από 45 χρόνια στο χώρο της μόδας- και δημιούργησε τη δική της σειρά παπουτσιών. Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν, πραγματοποίησε την παρουσίαση της νέας της σειράς και δεν μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της οι καλοί της φίλοι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία περπάτησε με τα παπούτσια της Μαίρης, ο Σπύρος Σαμοΐλης, η Κατρίνα Τσάνταλη αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι και παρουσιάστές όπως η Σάσα Σταμάτη και η Ιλένια Ουίλιαμς, είναι κάποιοι από αυτούς που βρέθηκαν δίπλα στην σημαντική αυτή στιγμή της.

https://instagram.com/p/Bj5RaG-lszC/?taken-by=mairiboo

Δες φωτογφραφίες από τη βραδιά

 

 

READ more