Μάντα Παπαδάκου: Περήφανη στην αποφοίτηση της κόρης της!

Μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές έζησε φέτος η Μάντα Τσαγκά Παπαδάκου. Η διάσημη Ελληνίδα βρέθηκε στην αποφοίτηση της κόρης της Σήλιας και σχεδόν δάκρυσε όταν την είδε με την τήβεννο να ολοκληρώνει την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της.

Η πρόεδρος κα ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. (Women In Need) Hellas για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών  και πρώην μοντέλο, που είναι Είναι παντρεμένη με τον Τζωρτζ Παπαδάκο, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και αδερφό της Ορθούλας Παπαδάκου έχει αδυναμία και στα τρία παιδιά της  (την Σήλια, τον Τζόνι και την Λουκία), αλλά αυτή η μέρα ήτα αφιερωμένη στην πρωτότοκη κόρη!

Με συγκίνηση μετά την αποφοίτηση της, η Μάντα Παπαδάκου ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήλια Παπαδάκου με εντυπωσιάζεις. Σε κοιτώ και νιώθω ότι η καρδιά μου θα σπάσει από αγάπη και περηφάνια. Ως μητέρα, και ειδικά με το πρώτο παιδί, ανησυχώ και αναρωτιέμαι περισσότερο, αν κάνω αρκετά, ή αν κάνω πολλά πράγματα. Αν σου δίνω όλα τα απαραίτητα εφόδια και σε έχω διδάξει πώς να τα χρησιμοποιήσεις. Αν τα λάθη που έχω κάνει θα σε σημαδέψουν και θα «χτίσουν» τον χαρακτήρα σου. Αλλά μέρες σαν τη σημερινή, συνειδητοποιώ ότι θα τα πάς καλά.  Όσο είσαι υγιής και χαρούμενη. Αυτό μόνο μετρά. Ό,τι κι αν σου φέρνει η ζωή στο δρόμο σου, ξέρω ότι θα το αντιμετωπίσεις, γιατί είσαι επίμονη , ανθεκτική και αισιόδοξη και βλέπεις το καλό στους ανθρώπους και τα πράγματα. Μας έκανες πολύ περήφανους σήμερα στην αποφοίτησή σου. Ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο ανοίγει. Διασκέδασε στη διαδρομή και να θυμάσαι πως ό,τι κι αν γίνει θα είμαι πάντα δίπλα σου, να σε βοηθώ, να σε καθοδηγώ και να σε αγαπώ άνευ όρων».

Read More

And More