Μάντη Περσάκη για το διαζύγιο: «Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε»

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποφάσισαν πριν περίπου έναν χρόνο να πάρουν διαζύγιο ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου. 

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή για την αλλαγή που συνέβη στη ζωή της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη επιβαρύνθηκε η υγεία μου και μετά έκανα και εγχείρηση στη χολή. Είχα κάποιους πόνους και έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, ήταν Πρωτοχρονιά και έκανα χειρουργείο», αποκάλυψε η Μάντη Περσάκη και στη συνέχεια εξομολογήθηκε για το διαζύγιο:

«Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε. Ο χωρισμός ήρθε λίγο μετά, ήταν γενικά μια μεταβατική φάση στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι απλό ή εύκολο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες. Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο γι’ αυτό και υπήρχε μια καλή έκβαση. Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 2013, όταν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε πιλάτες στην περίοδο της αποθεραπείας. Τον Οκτώβριο του 2014 παντρεύτηκαν στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε μαζί δυο γιους, τον 6,5 ετών Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164