Μαρέβα Μητσοτάκη: Βόλτες με την κόρη της Δάφνη στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Μπορεί να είναι πια η Πρώτη Κυρία της χώρας και οι υποχρεώσεις της να είναι αυξημένες καθώς ταξιδεύει συχνά με τον πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρέβα Μητσοτάκη όμως παραμένει μια στοργική μητέρα και έχει ως βασική προτεραιότητα τα τρία της παιδιά: την 22χρονη Σοφία, τον 20χρονο Κωνσταντίνο και την μικρή Δάφνη.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι, βέβαια, έχει αποχωριστεί αυτό το διάστημα τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, μιας και η Σοφία Μητσοτάκη εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs στην Αμερική. Και ο Κωνσταντίνος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Το σίγουρο όμως, είναι πως περιμένουν τις γιορτές για το καθιερωμένο οικογενειακό reunion.

Προς το παρόν, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με την μικρότερη κόρη τους, την 16χρονη Δάφνη που πηγαίνει ακόμη στο σχολείο. Το μικρότερο κορίτσι του πρωθυπουργού είναι αναμφίβολα η σταρ της οικογένειας, και όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος το μέλος της οικογένειάς του που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον.

«Η κόρη μου, Δάφνη, η μικρότερη, είναι η πιο δικαιολογημένη να έχει παράπονα ως παιδί. Γιατί όταν τα άλλα μου παιδιά ήταν στην ηλικία της Δάφνης, δεν ήμουν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και έτσι ακούω συχνά το “γιατί δεν μπορείς να έχεις μία φυσιολογική δουλειά”», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρόλα αυτά, συχνά πυκνά βλέπουμε την όμορφη Δάφνη να συνοδεύει τους γονείς της σε βόλτες και επίσημες εξόδους.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, απαθανάτισε μητέρα και κόρη να κάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. Με casual εμφάνιση, η Μαρέβα Μητσοτάκη πέρασε από το Σύνταγμα μαζί με την κόρη της Δάφνη και φυσικά τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας!

Δες φωτογραφίες:

 

Μαμά και κόρη στα καλύτερά τους!

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More