Μαρί Σαντάλ – Παύλος: Ο 17χρονος γιος τους βαδίζει στα χνάρια της μητέρας του

Ο Οδυσσέας-Κίμων είναι το τέταρτο παιδί της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Ο 17χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει παρόμοια ενδιαφέροντα με τη μητέρα του, η οποία είναι σχεδιάστρια των παιδικών ρούχων, αλλά και με την πρωτότοκη αδερφή του, Μαρία-Ολυμπία, η οποία έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας και ποζάρει για εξώφυλλα διεθνούς φήμης γυναικείων περιοδικών μόδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, ο Οδυσσέας-Κίμων ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ιδιοκτησία της αρκετά εξεζητημένης φίρμας ρούχων «Gallows Humour», η οποία έχει ως μότο της το «Να είσαι θετικός δεν σημαίνει ότι αγνοείς το αρνητικό. Το να είσαι θετικός σημαίνει να νικάς καθετί αρνητικό».

Η συγκεκριμένη φίρμα εξειδικεύεται στη δημιουργία t-shirts με ιδιαίτερες στάμπες από επεξεργασμένες φωτογραφίες και προβάλλει, με χιουμοριστικό τρόπο, μηνύματα για θέματα όπως ο θάνατος και η αρρώστια. Ο προτελευταίος γιος της οικογένειας του πρίγκιπα Παύλου είναι ανατρεπτικός και προοδευτικός, όπως η μητέρα του, ενώ και οι δύο έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες από τις τούρτες γενεθλίων που σβήνουν μαζί. Ο πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων, εκτός από ιδιοκτήτης αυτής της μάρκας ρούχων, δηλώνει καλλιτέχνης και λάτρης του κυνηγιού, το οποίο εξασκεί πολύ συχνά με τον πατέρα του, Παύλο, στην όμορφη εξοχή της Βρετανίας.

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα του, Μαρί Σαντάλ, είναι αδερφή της διάσημης σχεδιάστριας Alexandra von Furstenberg και της γνωστής σκηνοθέτιδας Pia Getty. Πώς, λοιπόν, θα μπορούσε να «ξεφύγει» από αυτή την καλλιτεχνική φλέβα;

Read More

And More