Μαρία Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

H Mαρία Αναστασοπούλου η οποία βρέθηκε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης του “Καλημέρα Ελλάδα” δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε στην Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή που κάνει στο κανάλι της στο Youtube.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία εννέα χρόνια.

«Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το αν θέλω να είμαι με τον Γιάννη λόγω του κοινού μας επαγγέλματος. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ούτε το πάλεψε πολύ. Ήρθε. Συνεργαστήκαμε και ήρθε. Δε συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον,

Εκείνος σκεφτόταν, “ωραία, τι θα σε κάνουμε εσένα τώρα; Θα κάνουμε εκπομπή μαζί σου, μάλιστα” κι εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο πάρα πολύ σοβαρό, πάρα πολύ προσηλωμένο. Δέσαμε στην πορεία πάρα πολύ στη δουλειά, ήταν σαν να συνεργαζόμασταν χρόνια. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς.

Όταν ήρθε ο Γιάννης στον ΣΚΑΪ, εγώ ήμουν εκεί ήδη δέκα χρόνια. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και το οτιδήποτε. Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα» αποκάλυψε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 12.30′:

Read More

And More