Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Μαζί στο J2US! Η πολύχρονη σχέση, οι τρυφερές εξομολογήσεις και ο γάμος τους

Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 20:00 ο νέος κύκλος του J2US και ανάμεσα στα 18 ζευγάρια θα βρίσκονται και η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής θα συμμετέχουν στο λαμπερό show τραγουδιού και αναμένουμε απόψε να δούμε ποιοι θα είναι οι παρτενέρ τους. Τα ζευγάρια του J2US κρατιούνται επτασφράγιστο μυστικό και το βράδυ του Σαββάτου θα αποκαλυφθούν όλα τα ονόματα.

Βέβαια εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη να έχουν πει το μεγάλο «ναι» στον Νίκο Κοκλώνη και να αποτελούν δύο από τους συμμετέχοντες του καινούργιου J2US.

Ο θυελλώδης έρωτας και η κινηματογραφική πρόταση γάμου

 

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γνωρίστηκαν το 2017 μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μια δυνατή έλξη. Όλοι μιλούσαν από την αρχή της σχέσης τους για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, κάτι που έχει αποδειχτεί περίτρανα έξι χρόνια μετά!

Μπορεί να ήταν ελάχιστο χρόνο μαζί, ωστόσο τα σχέδια για γάμο και απόκτηση οικογένειας ήταν στο μυαλό και των δύο!

«Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας» είχε εξομολογηθεί πριν τρία χρόνια η Μαρία Αντωνά.

Ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι ο Άρης Σοϊλέδης της έκανε πρόταση γάμου. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από ταινία, με τον ποδοσφαιριστή να γονατίζει και να ζητάει από την καλλονή σύντροφό του να γίνει η μέλλουσα σύζυγός του.

«Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω» έχει αποκαλύψει για τον γάμο της η μέλλουσα νυφούλα.

Οι προετοιμασίες και οι… αναβολές του γάμου τους

 

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια τις προετοιμασίες του γάμου του, αν και η Μαρία Αντωνά είχε επιλέξει περισσότερο καιρό το νυφικό της, όσο ο σύντροφός της βρισκόταν στο Survivor. Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως το νυφικό της θα είναι ένα στράπλες φόρεμα σε κλασική γραμμή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

 

Ο γάμος ήταν να πραγματοποιηθεί το περσινό φθινόπωρο, αφού και ο Άρης Σοϊλέδης είχε επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρισκόταν για τις ανάγκες του Survivor. Ωστόσο, η τελετή αναβλήθηκε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. 

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2023, καθώς θέλουν να έχουν χρόνο μπροστά τους και «να είναι όλα καλά στην οικογένειά τους» όπως λένε χαρακτηριστικά.

Η απόσταση λόγω Survivor

 

Το 2022 το ζευγάρι χωρίστηκε… λόγω Survivor. Ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε στο reality επιβίωσης και μάλιστα έφτασε μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του και δεν σταμάτησε ποτέ να τον στηρίζει είτε μέσα από τα social media είτε από τον τηλεοπτικό αέρα του Open.

Τι έκαναν την πρώτη βραδιά που συναντήθηκαν; «Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα! Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ! Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο. Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο.

Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος! Σαν να μην υπήρξε ποτέ… Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Αντωνά μετά τον μεγάλο τελικό.

Μπορεί στο Survivor να ήταν χιλιόμετρα μακριά, ωστόσο στο J2US θα είναι μαζί! Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης απόψε θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και στο… τραγούδι!

Read More

And More