Μαρία Αντωνά για Σπύρο Μαρτίκα: «Του προτείνω, όταν βγει αν θέλει να έρθει στην προσωπική μου βίλα»

Τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Μαρτίκα σχολιάστηκαν σήμερα μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“.

Mάλιστα, η Μαρία Αντωνά που πέρυσι μαζί με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη είχαν βρεθεί στο στόχαστρό του, έριξε και το “καρφί” της αναφέροντας πως η δυναστεία Μαρτίκα κατέρρευσε και τον προσκάλεσε, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να πάει στην προσωπική της βίλα για να ηρεμήσει.

«Ο Σπύρος τα έχασε τόσο πολύ χθες. Ήταν κάθιδρος, δεν ξέρω αν τον είδατε. Όταν είδε και τον Σάκη να του επιτίθεται, σου λέει: έχω χάσει την μπάλα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Όταν ο Γιώργος (Λιανός) έδωσε τον λόγο και στη Μπλε Ομάδα που τους ρωτούσε έναν προς έναν, όλοι τον κατακεραύνωσαν. Τώρα δεν έχει επιστροφή… βασικά έχει επιστροφή και μάλιστα σύντομα», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ πιστεύω ότι η δυναστεία Μαρτίκα έχει καταρρεύσει. Τουλάχιστον το Survivor All Star ας είναι η φωτεινή πλευρά του παιχνιδιού. Εγώ πάντως προτείνω στον Σπύρο Μαρτίκα όταν βγει, αν θέλει να ηρεμήσει, να έρθει στην προσωπική μου βίλα με την πισίνα να τον φιλοξενήσω. Να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα», πρόσθεσε με νόημα η δημοσιογράφος.

«Την έφερε τη βόμβα πάντως η Ελευθερία Ελευθερίου. Αν καταφέρει να βγάλει κι άλλον με οικειοθελή αποχώρηση, εγώ θα την παραδεχθώ. Νομίζω ότι ο Σπύρος αν αποχωρήσει θα αποχωρήσει μόνος του. Βλέπω ένωση Σταυρούλας-Μπάρτζη και όσο μείνει ο Σπύρος θα πάει μαζί τους», σχολίασε κλείνοντας η Μαρία Αντωνά.

Read More

And More