Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε μετά από μήνυμα που έλαβε κατά του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη

Σε ένα νέο δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Αντωνά. Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που έλαβε στο instagram της από έναν άγνωστο το οποίο αναφερόταν στον σύντροφό και μελλοντικό της σύζυγο Άρη Σοϊλέδη.

«Κρίμα τέτοια γυναίκα με τον τρίβλακα» έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Μαρία Αντωνά και βγήκε εκτός εαυτού.

Θέλοντας λοιπόν να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, έδωσε τη δική της απάντησε μέσω μιας σειράς από story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Απορώ πόσο άντρες νιώθετε ορισμένοι που μπαίνετε στη διαδικασία να μου στέλνετε μηνύματα, να χλευάζετε τον σύντροφό μου λες και τον ξέρετε και από χθες, και να έχετε και άποψη… Αλήθεια φίλε μου, εσύ έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο τρίβλακας μπορεί να είσαι; 

Εσύ κι άλλοι τόσοι, αλήθεια τώρα, πόσο μίσος μπορεί να κουβαλάτε που μπαίνετε στη διαδικασία να μου σχολιάσετε σε DM, να βρίζετε, να βγάζετε όλη σας τη χολή, την προσωπική σας δυστυχία επάνω μου; Έτσι νιώθετε καλύτερα; Και στην τελική, αν δεν έχετε μάθει τι θα πει σέβομαι τους άλλους, σεβαστείτε λίγο και τον εαυτό σας. και διοχετεύστε αλλού την ενέργειά σας. Σε πράγματα όμορφα και καλά, μπας και φτιάξει λίγο το μέσα σας» έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Αντωνά έχει δει το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε κάθε επεισόδιο του Survivor αφού υπάρχουν παίκτες που υποστηρίζουν πως ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης έχει έρθει πιο κοντά – σε επίπεδο ερωτικό – με την Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη.

Read More

And More