Μαρία Ένεζλη: Μας αποκάλυψε το μυστικό της για να… λάμπει! [pics]

Την ακούμε κάθε πρωί με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και το Erwin στον Athens Radio Dj και την βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η Μαρία Ένεζλη είναι όμορφη ταλαντούχα και παρά το γεγονός ότι είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων έχει καταφέρει να ξεχωρίσει! Πρόσφατα τάραξε τα νερά, υποστηρίζοντας με κείμενό της στο Instagram, τον φίλο της Στέλιο Χανταμπάκη μιλώντας για όσα συμβαίνουν στο Survivor!

Tελευταία κάνει στην εκπομπή κάτι που την κάνει να λάμπει και επειδή τη ρωτούσαν τι είναι και στην εκπομπή και στο Instagram, εμείς τη ρωτήσαμε και μας αποκάλυψε το μυστικό της

“Πριν αρκετά χρόνια είχα δοκιμάσει στρασακι στην άκρη του ματιού όπως οι Ινδες και εν συνεχεία έκανα διάφορα σχέδια και πειραματιζόμουν κολλώντας τα σε διαφορετικά σημεία γύρω απο το μάτι. Τα στρασακια αυτά τα έβρισκα σε μαγαζάκια που πουλούσαν διάφορα αξεσουάρ σκουλαρίκια κτλ.. Η έπαιρνα τα τατουάζ με στρασακια και απομόνωνα όσα χρειαζόμουν. Τώρα το εξέλιξα και κάνω συνδυασμούς με αυτοκόλλητα για τα νύχια. Ειδικά αν προκύψει έξοδος και δεν εχεις τα καλλυντικά σου για να βαφτείς τα στρασακια αυτά σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση μιας και λαμπυρίζουν και είναι σαν κόσμημα”.

Read More

And More