Μαρία Κορινθίου: Επίσημη πρεμιέρα με τον σύζυγό της στο πλευρό της! [pics]

Μαρία Κορινθίου: Επίσημη πρεμιέρα με τον σύζυγό της στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr

Τα δύσκολα πέρασαν για την Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγες μέρες δέχθηκε μια επίθεση έξω από το σπίτι της, και έζησε στιγμές αγωνίας, βρήκε και πάλι τις ισορροπίες της και επέστρεψε δυναμικά στο θέατρο. Η Μαρία, μάλιστα είχε χθες την επίσημη πρεμιέρα της με την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» στο θέατρο Broadway και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο πλευρό της ήταν φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης που την στηρίζει πάντα σε όλα. Οι δυο τους μάλιστα, πόζαραν και αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό του TLIFE μετά το τέλος της παράστασης και έδειχναν να είναι full in love!

Ιδιαίτερα χαρούμενη η Μαρία Κορινθίου που δοκιμάζεται φέτος σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που ερμήνευσε στον κινηματογράφο η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή, μαζί με το θεατρικό της ταίρι Παναγιώτη Πετράκο και μια σειρά από καταξιωμένους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Βάλαρης.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

«Στην Κρήτη όπου διαδραματίζεται η ιστορία μας, οι βεντέτες έχουν την τιμητική τους. Έτσι λοιπόν οι δύο γνωστές και εύπορες οικογένειες οι Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες, κρατώντας την παράδοση της βεντέτας ανά τους αιώνες,  είναι στα μαχαίρια. Δεν μιλούν, ούτε χαιρετούνται όταν ανταμώνουν και φυσικά προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν μακριά τα μοναχοπαίδια τους μην τύχει και ειδωθούν και αγαπηθούν. Οι Βροντάκηδες έχουν ένα κανακάρη μορφονιό, τον Μανούσο (Παναγιώτη Πετράκη)  που σπουδάζει στην Αθήνα και οι Φουρτουνάκηδες επίσης έχουν μια μοναχοκόρη το Κατερινιώ (Μαρία Κορινθίου), ένα αγοροκόριτσο μέν  «μπουκιά και συγχώριο» δε, που κρατάει την βεντέτα ζωντανή. Η προίκα εκείνη την εποχή επίσης είχε την τιμητική της… Έτσι οι Βροντάκηδες καλούν τον μοναχογιό τους στην Κρήτη να τον παντρέψουν με το Λενιώ, που είναι όσο «βαρέων βαρών» είναι και τα προικιά του.

Οι Φουρτουνάκηδες από την άλλη, αρραβωνιάζουν το Κατερινιώ με τον ώριμο και μάλλον ασχημάντρα μεν, άρχοντα του χωριού δε, τον Καπετάν Σκανταλάκη και το ρίχνουν στο γλέντι. Σ’ αυτό το γλέντι μέλλει να συναντηθούν για πρώτη φορά το Κατερινιώ με τον Μανούσο και εκεί με την πρώτη ματιά ανθίζει ένας έρωτας μεγάλος ως σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέττα ! Όμως όλα αλλάζουν όταν αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα των δύο νέων, με ανατροπές, κωμικές εξελίξεις αλλά και δραματικές,  μέχρι να φθάσει η στιγμή που θα πούμε «και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» σε ένα κρητικό γλέντι», με την λύρα και τη χαρακτηριστική σφραγίδα του δημοφιλούς Κρητικού καλλιτέχνη  Νίκου Ζωιδάκη!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more