Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Αυτοί είναι προορισμοί που επιλέγουν για το φετινό καλοκαίρι

Με καλή διάθεση και θετική ενέργεια ξεκίνησε φέτος η Μαρία Κορινθίου την πρώτη της απόπειρα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό».

Μετά από μια «επεισοδιακή» τηλεοπτική σεζόν, τα πράγματα έληξαν απότομα για την ηθοποιό με την αποχώρησή της από το «Πρωινό», γεγονός που ανακοίνωσε η ίδια χωρίς όμως, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μαρία Κορινθίου θέλει να αφήσει πίσω της αυτές τις ημέρες και μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη έχουν μπει σε mood διακοπών.

Πρώτη στάση για την οικογένειά Αϊβάζη σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Πολυξένης Καραμίχα, είναι η Ελαφόνησος.

Θάλασσα, χαλάρωση, και ένα μαγευτικό τοπίο συμπληρώνουν την λίστα με τις καλοκαιρινές τους προτεραιότητες. Αγαπούν τα ταξίδια κάθε πειραματισμός τους οδηγεί κάθε φορά είτε σε μέρη ανεξερεύνητα, είτε σε τόπους όπου έχουν όμορφες αναμνήσεις.

Η Ελαφόνησος όμως, δεν θα είναι το μοναδικό μέρος που θα επισκεφθούν φέτος. Ο δεύτερος σταθμός της οικογένειας θα είναι η Τήνος, ο τόπος καταγωγής της Μαρίας Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θέλουν να ξεκουραστούν ουσιαστικά και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας τον άλλον, κάτι που λόγω του επαγγελματικού τους φορτίου δεν είναι πάντα εφικτό. H Ισμήνη, που βρίσκεται στην εφηβεία, για εκείνους η απόλυτη προτεραιότητα και βρίσκονται πάντα δίπλα της.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More