Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Grande εμφάνιση σε φιλανθρωπική βραδιά! [pics]

Μαζί στη ζωή, μαζί στη δουλειά, μαζί και σε επίσημες εκδηλώσεις. Ο λόγος για το αγαπημένο ζευγάρι των Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη που έκαναν μια grande εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και στη φιλανθρωπική εκδήλωση που οργανώθηκε για τη στήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων στην Ελλάδα.

Επιλέγοντας μια εντυπωσιακή μακριά τουαλέτα, η Μαρία Κορινθίου έλαμψε στη βραδιά που διοργάνωσε η εταιρεία του δρ. Ζήση Μπουκουβάλα για το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala στο Μεγάλη Βρετάνια. Στο πλευρό της βρέθηκε φυσικά ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, με τον οποίο παρουσίασαν μαζί τη φιλανθρωπική βραδιά.

Το ζευγάρι που συνεργάζεται φέτος μαζί και στο θέατρο, με το Γιάννη Αϊβάζη να σκηνοθετεί την Μαρία Κορινθίου στο σπαρακτικό μονόλογο της «Τζόρνταν» στο θέατρο Alhambra είναι στα καλύτερά του και φυσικά είναι… αχώριστο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε αγκαλιά στο κοσμικό event και οι δυο τους έδειχναν να είναι full in love!

Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου

Στην ξεχωριστή βραδιά, μάλιστα,  έδωσαν το “παρών” πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν ο ABY Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Άλκηστις Πρίνου, η Έμυ Λιβανίου, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμη που στήριξαν το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο δείπνο!

Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ABY Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Άλκηστις Πρίνου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ABY Πρίγκιπας Αλέξανδρος,, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ζήσης Μπουκουβάλας, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Άλκηστις Πρίνου

Σύλια Δραγούνη, Άλκηστις Πρίνου

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης

Μαρία Κορινθίου

Σάσα Σταμάτη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Έμυ Λιβανίου

Έμυ Γκέκα

Σάσα Σταμάτη, Μαρία Κορινθίου

Ζήσης Μπουκουβάλας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη,

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More