Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Καλοκαιρινή απόδραση στο Λουτράκι για το ζευγάρι [pics,vid]

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο δεν χάνουν τη θετική τους διάθεση. Το γνωστό ζευγάρι παραμένει ψύχραιμο και ετοιμάζει με αισιοδοξία τα νέα επαγγελματικά βήματά του.

Η Μαρία Κορινθίου διαθέτει έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram και σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορες φωτογραφίες από τη ζωή της, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την καλοκαιρινή απόδραση που έκανε μαζί με τον σύζυγό της με αφορμή τα γενέθλιά του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Λουτράκι προκειμένου να περάσει δύο μέρες μακριά από τους έντονους ρυθμούς της Αθήνας, να ξεκουραστεί και να γιορτάσει φυσικά αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τον Γιάννη Αϊβάζη. Η Μαρία Κορινθίου, μάλιστα, θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία τους σχολιάζοντας: “Χρόνια πολλά πολλά στον άντρα μου!
Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, στο βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις, αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε”.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να μείνει σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα και να περάσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Το ζευγάρι έκανε το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά της!

Read More

And More