Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Μιλούν για την περιπέτεια με τον κορονοϊο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου η θεατρική παράσταση “Τζορντα”. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη μίλησαν στην Όλγα Λαφαζάνη για την περιπέτεια που είχαν με τον κορονοϊό και πως βίωσαν όλη αυτή την περιπέτεια. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από την πρεμιέρα του Τζόρνταν)

«Εμένα τα συμπτώματά μου ήταν πολύ ήπια. Ουσιαστικά γρίπη. Τρείς μερούλες ήταν το πιο έντονο. Την πρώτη μέρα είχα 38, τις άλλες δυο είχα δέκατα αλλά πάρα πολύ ήπια. Το ίδιο και το παιδί. Του Γιάννη του έκατσε λίγο πιο σκληρά… Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που άφησα τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Μετά, το δύσκολο ήταν όταν εγώ πια είχα τον ιό και στην Ισμήνη δεν είχε ακόμα εκδηλωθεί, και ήταν μόνο του το παιδί μέσα στο σπίτι. Δεν την πλησίαζα καθόλου, ήμουν κλειδωμένη μέσα στο δωμάτιο. Εγώ και Ισμήνη μόνες μας μέσα στο σπίτι και η Ισμήνη μόνη της, ένα παιδί μόνο του» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης από τη δική του πλευρά δήλωσε: «Δεν είμαστε άτρωτοι. Έτυχε, έγινε. Σίγουρα δε το θες να σου συμβεί. Όταν μπαίνεις στο νοσοκομείο, ειδικά από covid και ξέρεις ότι άνθρωποι έχουν φύγει , ανησυχείς μη γίνει το ίδιο και σε εσένα γιατί είναι ένας ιός που δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Αυτό που μου κόστισε είναι ότι λίγες ημέρες μετά αρρώστησαν και οι δικοί μου. Ήρθα σε επαφή με άνθρωπο που ήρθε σε επαφή με κρούσμα και που και αυτός δεν ήξερε ότι έχει covid, ήταν συνεργάτης που έκανε καθημερινά τεστ. Τώρα είμαι μια χαρά ρυτυχώς, λίγες βαριές ανάσες, επανέρχονται σιγά σιγά και η γεύση και η όσφρηση».

Read More

And More