Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι αποκαλύψεις για την 11χρονη κόρη τους και το “μυστικό” του γάμου τους!

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησαν μια κοινή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Το πιο cool ζευγάρι της ελληνικής showbiz μίλησε στη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη για την 11χρονη κόρη του, Ισμήνη, και μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητα μαζί της.

«Θεωρώ πως κανένας γάμος δεν είναι τέλειος, ούτε υπάρχει η τέλεια σχέση. Υπάρχουν “θέλω” και τρόποι να κρατήσεις την οικογένειά σου. Δυο βήματα πίσω εγώ, τρία βήματα η Μαρία, στις δύσκολες στιγμές και πραγματικά να κάνεις αυτό που θες…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ η Μαρία Κορινθίου με τη σειρά της επεσήμανε: «Κάθε χρόνο υπάρχει και ένα διαφορετικό συναίσθημα γιατί και εμείς οι ίδιοι μεγαλώνουμε και γνωριζόμαστε…» .

Σε ερώτηση σχετικά με το μεγαλύτερο προτέρημα της συζύγου του, ο Γιάννης  Αϊβάζης δήλωσε: “Την εργατικότητα” . Όσο για αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί με τίποτα σ’ εκείνη, ο ίδιος σχολίασε: “Είναι παστρικοθοδώρα“, με την Μαρία Κορινθίου να του απαντά με χιούμορ: “Πάλι καλά να λες που έχεις μια καθαρή γυναίκα” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More