Μαρία Κορινθίου: Η εξομολόγηση για την εφηβεία της κόρης της και τα αρνητικά σχόλια – «Πλέον δεν με ακουμπά τίποτα»

Για τη σχέση με την έφηβη κόρη της Ισμήνη, τον πόλεμο που έχει δέχεται από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο περιοδικό InStyle και την δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή.

Διάβασε  το σχετικό απόσπασμα

Πώς αντιμετωπίζετε με τον Γιάννη την εφηβεία της Ισμήνης και ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Η Ισμήνη είναι το μοναχοπαίδι μας. Είμαστε συνεπώς μια ομάδα και ακόμη και σήμερα κάνουμε family hug. Ο κάθε γονιός έχει τον ρόλο του. Κάθε ηλικία έχει τη φάση της. Συνεπώς, οφείλουμε να σεβόμαστε πολλά πράγματα που ίσως και να μη μας αρέσουν, και δε σου κρύβω ότι μπορεί κάποιες στιγμές να πρέπει να κάνουμε και τα στραβά μάτια.

Απαιτείται άρα, λόγω εποχής, τεράστια προσοχή και ισορροπίες. Η κόρη μας είναι πια δεσποινίς και έτσι είμαστε πιο κοντά. Ο Γιάννης χειρίζεται μαζί της άλλα θέματα. Ένα είναι σίγουρο, ότι η Ισμήνη δεν είναι πια μωρό. Με τον τρόπο τους τα παιδιά σήμερα βάζουν κι εκείνα τα δικά τους όρια, τα οποία πρέπει να σεβόμαστε.

Στα 20 χρόνια που είσαι στον χώρο αυτόν έχεις δεχθεί χλευασμό και αρνητικά σχόλια. Πόσο πιο δυνατή σε έκανε όμως όλο αυτό και τι θα μεταλαμπαδεύσεις στην Ισμήνη από αυτό το μάθημα ζωής;

Όντως έχω φάει πολύ πόλεμο. Μικρότερη έδινα σημασία και δύναμη στον αρνητισμό. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ ψύχραιμα, αλλά δεν είχα και κανέναν να με μάθει πως να μεταμορφώνω το κακό σε φως και δύναμη. Έως και σήμερα υπάρχουν αρνητικά σχόλια αλλά τα παραβλέπω, τα αγνοώ και με ψυχική δύναμη τα αφήνω πίσω.

Εννοείται ότι στο παιδί μου θα διδάξω τη σημασία να φιλτράρεις τα καλά και τα κακά σχόλια στη ζωή. Θυμάμαι σχολίαζαν στο ξεκίνημά μου, γιατί έχει καμπύλες, γιατί είναι όμορφη, γιατί έκανε σέξι φωτογράφιση; Λύγιζα, έπεφτα ψυχολογικά, αλλά πια δε με ακουμπά τίποτα. Μεγαλώνοντας ηρέμησα, είμαι κατασταλαγμένη, συγκεντρωμένη.

Που θα σε δούμε τη νέα σεζόν;

Κάνω πολλές συζητήσεις, τηλεοπτικά και θεατρικά, που ακόμα δεν έχουν σφραγίσει κάτι, αλλά μπορώ να σου πω ότι δουλεύω ήδη κάποια Porjects στην Αγγλία. Θα βρίσκομαι εντός και εκτός συνόρων για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, διότι είμαι ένα ανήσυχο πλάσμα που επιθυμεί να συνδυάσει δημιουργία, έμπνευση, πρωτοπορία και κάθε μορφή τέχνης με τον πιο όμορφο τρόπο.

 

Read More

And More