Μαρία Κορινθίου: Η σκληρή απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη στους επικριτές για τη σέξι εμφάνισή της!

Πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια (49 για την ακρίβεια) από την πρώτη προβολή της ταινίας «Γοργόνες και μάγκες» στον κινηματογράφο με την Μάρθα Καραγιάννη να κλέβει τις εντυπώσεις ως Μαρίνα στον τελευταίο αισθησιακό χορό του έργου. Σήμερα το ίδιο σενάριο έχει ανέβει σε θεατρική παράσταση στο ανακαινισμένο θέατρο Broadway σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και φαίνεται να κάνει αντίστοιχο… θόρυβο!

Ο λόγος; Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου –αυτήν τη φορά- στο φινάλε της παράστασης. Η γνωστή ηθοποιός που δέχτηκε βροχή από σχόλια για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, σε δηλώσεις της αποκάλυψε πως περίμενε την κριτική και μάλιστα ήταν κάτι που της είχε πει και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη πως θα συμβεί.

Η Μάρθα Καραγιάννη μάλιστα, θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:

[ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ] Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία … [ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ].

Το συγκεκριμένο post μάλιστα το αναδημοσίευσε και η ίδια η Μαρία Κορινθίου στα Instagram stories της.

Read More

And More