Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Ισμήνη – Δες πόσο μοιάζουν!

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Μαρία Κορινθίου μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ζωή της.

Χθες, λοιπόν, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του παραμυθιού της με τίτλο «Ο Παραμυθοποιός», η πληθωρική ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε με την 12χρονη κόρη της, Ισμήνη.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένες, με την Μαρία να κρατά στο χέρι της το πρώτο της παραμύθι και την Ισμήνη να γελά με την ψυχή της.

“Σήμερα το δημιούργημα μου, «Η Παραμυθοποιός» μου έχει γεννέθλια! Πριν ένα χρόνο, σαν σήμερα, πρώτοτυπώθηκε και εκδόθηκε από τις εκδόσεις @ekdoseis_ydroplano «Η παραμυθοποιός» μου, που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, από την αγάπη προς το παιδί μου και την αγάπη μου για το θέατρο. Ένα παραμύθι πέρα για πέρα αληθινό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό για τα μικρά παιδιά, για να μάθουν την σπουδαιότητα του θεάτρου, τις «καθημερινές» ορολογίες του θέατρο και να το αγαπήσουν μέσα από την ιστορία μας, της δικής μου και της Ισμηνούλας μου!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Όπως θα διαπιστώσεις, η μονάκριβη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει απίστευτα στην διάσημη μαμά της.

Read More

And More