Μαρία Κορινθίου: Sexy & chic στα μαύρα, στην παράσταση του Γιάννη Αϊβάζη! [pics]

Χθες βράδυ η παράσταση Κύκλος είχε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Σταθμός. Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο θέατρο για να απολαύσει τη σκηνοθετική δουλειά του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη και φυσικά την ερμηνεία των αξιόλογων ηθοποιών του θιάσου.

Η Μαρία επέλεξε total black look το οποίο συνδύασε με κόκκινες κλασικές γόβες για τη βραδιά και η εμφάνισή της τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας! Μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε με τους καλεσμένους και φυσικά με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη


Με την Μαρία Μπεκατώρου

Αγγελική Δαλιάνη, Κατερίνα Τσάβαλου

Λίγα λόγια για το έργο

Eνας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα! Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του (Δημήτρης Γιώτης), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη απο την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης). Ο κύκλος της ζωής ειναι παντα απρόβλεπτος!

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κοψιδάς, Δημήτρης Γιώτης, Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Burak Hakki, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης.
Guest Χρύσα Παππά, Νικόλας Μακρής, Λίλα Mπαγκλέση, Τέτα Kαμπουρέλη.

Read More

And More