Μαρία Κορινθίου: Τα λόγια καρδιάς για την Μαίρη Χρονοπούλου [pic]

Μια όμορφη έκπληξη είχαν οι πρωταγωνιστές του θρυλικού μιούζικαλ “Γοργόνες & Μάγκες” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, όταν η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε στο θέατρο Broadway για να απολαύσει από κοντά το θεατρικό έργο και φυσικά την διάδοχό της, Ζέτα Δούκα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παράστασης, η μεγάλη ηθοποιός χόρεψε και τραγούδησε, με αποκορύφωμα όταν η Ζέτα κατέβηκε από την σκηνή και της έδωσε το μικρόφωνο, ώστε να τραγουδήσουν μαζί. (Δες εδώ φωτογραφίες από την ξεχωριστή στιγμή)

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε και την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους ταλαντούχους ηθοποιούς που παίζουν στην επιτυχημένη μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας στο θέατρο. Ανάμεσά τους και η Μαρία Κορινθίου, η οποία παίζει τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη, όπου άκουσε τα καλύτερα λόγια για την συμμετοχή της από την μεγάλη πρωταγωνίστρια.
H γνωστή ηθοποιός με την σειρά της, ανέβασε μια φωτογραφία της με την Μαίρη Χρονοπούλου από την ξεχωριστή βραδιά, την οποία συνόδευσε με μία πολύ όμορφη λεζάντα: “Μία εικόνα, χίλιες λέξεις! Και λέξεις και λόγια από την κυρία Μαίρη Χρονοπούλου που τα κρατάω σα θησαυρό! Αυτό το κράτημα του χεριού, η αγκαλιά και τα λόγια της, όπως και κάποιων άλλων σημαντικών ανθρώπων τα κρατάω σα φυλαχτό και οδηγό για τα σκαλοπατάκια μου σε αυτό το χώρο”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Read More

And More