Μαρία Κορινθίου: Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους και η πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί

Μία ασυνήθιστη αποκάλυψη θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός και ο Γιάννης Αϊβάζης σήμερα έχουν γιορτή, μιας και συμπληρώνουν 13 χρόνια κοινής πορείας. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά δέκα χρόνια γάμου και μαζί έχει αποκτήσει μία κόρη, την 11,5 ετών Ισμήνη.

Με αφορμή τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς φίλους της το γεγονός που τους έφερε πολύ κοντά και μετά από αυτό έγιναν ζευγάρι ενώ δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί πριν 13 χρόνια. 

“3 χρόνια μαζί… Αυτή είναι η πρώτη μας φωτογραφία, η πρώτη φωτογραφία που μας τράβηξαν, λες και «έβλεπαν» αυτό που θα ακολουθούσε… Κύπρος… σε βραβεία… το πάρτυ μετά…. και εσύ δεν ήτανε να έρθεις… αλλά ήρθες, και ήρθες για εμένα, γιατί ήξερες ότι θα είμαι εκεί!… Και από εκείνη την στιγμή με διεκδίκησες, δε με άφησες λεπτό από δίπλα σου. Δυο μήνες αρκούσαν για να μάθουμε ότι θα ερχόταν στη ζωή μας, το παιδί μας.

Το παιδί που από την πρώτη μέρα, μου έλεγες ότι ήθελες να αποκτήσουμε μαζί. Όλα γρήγορα, με ταχύτητα… χείμαρροι και οι δύο μας… χείμαρρος ο έρωτας μας. Όρμησε στη ζωή μας και επιβλήθηκε… Γιατί όπως έχει πει και η αγαπημένη Κική Δημουλά: «Ο έρωτας δε θέλει χρόνο… θέλει ταχύτητα» Χρόνια μας πολλά…χρόνια πολλά στη ζωή που έχουμε «χτίσει» μαζί, στα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που μαζί έχουμε πέσει, αλλά έχοντας πλάι μας, το μεγαλύτερο εφόδιο και το μεγαλύτερο επίτευγμα μας: Το παιδί μας!”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Κορινθίου.

Δες τη φωτογραφία:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More