Μαρία Μενούνος: Πριν τρία χρόνια παντρεύτηκε στην Ελλάδα – Τα αδημοσίευτα βίντεο και τα λόγια καρδιάς

Πριν τρία χρόνια, η Μαρία Μενούνος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύζυγό της Keven Undergaro σε μια άκρως παραμυθένια παραδοσιακή τελετή στον Άκοβο στην Ελλάδα!

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έζησε την ημέρα του γάμου της, όπως ακριβώς επιθυμούσε παραδοσιακά και έχοντας στο πλευρό της ολόκληρη την οικογένειά της και τους φίλους της. Σήμερα γιορτάζει τρία χρόνια γάμου και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε τότε που η μητέρα της ζούσε ακόμη.

Διάβασε την ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος στα social media:

«Αν ήθελα να ξαναζήσω οποιαδήποτε μέρα στη ζωή μου, αυτή θα ήταν η ημέρα του γάμου μου στην Ελλάδα. Μου πήρε μόνο 20 χρόνια να το κάνω. Χαχα. Και το γεγονός ότι και οι δύο γονείς μου μπόρεσαν και ήταν εκεί και γιορτάσαμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Για πάντα ευγνώμων για τους κουμπάρους μου, τον Σωτήρη, τον Δημήτρη (Γιαννέτο), την Μαριέττα (Χρουσαλά) και τον Λέοντα (Πατίτσα) που έκαναν αυτή την μέρα περισσότερο ξεχωριστή. 

Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Θα σε αγαπώ για πάντα.

Αν αναρωτιέστε τι μου ψιθυρίζει η μαμά μου στα ελληνικά, βασικά λέει ότι αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα αλλά νιώθω τόσο χαρούμενη που ζήσαμε αυτή τη στιγμή όλοι μαζί!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Read More

And More