Μαρία Μενούνος: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μητέρα της – Η συγκινητική ανάρτηση

Η Μαρία Μενούνος γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της και από το πρωί δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από φίλους και θαυμαστές της. Ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη ημέρα γενεθλίων της που την πέρασε χωρίς τη μητέρα της. Η πολυαγαπημένη της μανούλα έφυγε από τη ζωή ανήμερα του Πάσχα, βυθίζοντας τη διάσημη παρουσιάστρια σε ανείπωτη θλίψη…

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Μαρία Μενούνος έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media και ράγισε καρδιές με τα λόγια για τη μητέρα της:

«Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μητέρα μου ήταν λίγο λυπημένα, αλλά θα τα γιορτάσω και θα χαμογελάσω σήμερα, επειδή αυτή θα ήταν η ευχή της. Όταν βγήκε ο όγκος τα τέλη του 2019, άφησα τις άμυνες μου και έκανα μερικές “σκληρές” συζητήσεις μαζί του. Λύγισα και της είπα ότι ήμουν φοβισμένη και ήθελα να ξέρει ότι έκανα τα πάντα για εκείνη. Τότε μου απάντησε “Μαρία εάν γίνει κάτι, θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα συνεχίζεις να χαμογελάς.

Φυσικά έκλαψα και έλιωσα στην αγκαλιά της. Θα τιμήσω αυτή την υπόσχεση και ελπίζω όλοι εκεί έξω να γνωρίζετε ότι αυτό θέλουν όλοι οι αγαπημένοι μας. Ποτέ δεν θέλεις κάποιος που αγαπάς να πληγωθεί. Να το θυμάστε αυτό. Μεγάλα χαμόγελα σήμερα!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 

 

Read More

And More