Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τα μηνύματα αποχαιρετισμού στον μικρότερο γιο τους Άρη

Τα χνάρια του αδερφού του Νικήτα αποφάσισε να ακολουθήσει και ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης ο οποίος έφυγε σήμερα το μεσημέρι στο εξωτερικό για σπουδές.
Οι δυο γονείς του νεαρού σγοριού, τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν βγάζοντας μάλιστα και μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

«Πάει κι @arisargy να βρει το δρόμο του . Με τον @dimitrisargyropoulos τηρήσαμε την παράδοση. Ξενυχτήσαμε , κλάψαμε συγκινημένοι , συνοδεύσαμε στο αεροδρόμιο κι ευχηθήκαμε να έχει τύχη και υγεία και να επένδυσει με τον καλύτερο τρόπο στο εαυτό του. Ωραίο ταξίδι να εχεις γιε μου. Να είναι η αρχή μιας υπέροχης ενήλικης ζωής . Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, επέλεξε το δημοτικό τραγούδι Τζιβαέρι, για να τον αποχαιρετήσει. «Aχ, η ξενιτιά το χαίρεται, τζιβαέρι μου, το μοσχολούλουδό μου,

Aχ, εγώ ήμουνα που το ’στειλα, τζιβαέρι μου, με θέλημα δικό μου σιγανά, σιγανά, σιγανά πατώ στη γη. Αχ, πανάθεμά σε ξενιτιά, τζιβαέρι μου, εσέν’ και το καλό σου Αχ, που πήρες το παιδάκι μου, και το ’κανες δικό σου», έγραψε στο στιγμιότυπο που ανέβασε.

Read More

And More