Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος: Το οικογενειακό δείπνο για τα γενέθλια του μικρότερου γιου τους, Άρη! [pic]

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος υπήρξαν παντρεμένοι και μαζί έχουν αποκτήσει δύο πολύ γοητευτικούς γιους, τον Νικήτα και τον Άρη. Η παρουσιάστρια και ο εκδότης έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά παραμένουν δυο καλοί φίλοι και είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, όταν χρειάζεται.

Φέτος, το πρώην ζευγάρι έκανε μαζί Χριστούγεννα και, μάλιστα, την παραμονή η αγαπημένη παρουσιάστρια και γοητευτικός ο κριτής του «My Style Rocks» δείπνησαν μαζί με τα αγόρια τους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Ένα τέτοιο οικογενειακό δείπνο επανέλαβαν και χθες το βράδυ, σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος αυτής της… συνάθροισης ήταν τα γενέθλια του βενιαμίν της οικογένειας, ο οποίος έγινε 17 ετών.

Όλοι μαζί, μάλιστα, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, σχολιάζοντας: “Λίγο πριν σκορπιστούμε όλοι ο ένας στην ανατολή κι ο άλλος στη δύση ένα οικογενειακό δείπνο για τα γενέθλια του Άρη #seventeen #happydirthdayson #family #happytimes #familyphotography”, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More