Μαρία Μπακοδήμου: Ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον μικρότερο γιο της με την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος υπήρξαν παντρεμένοι και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη. Η παρουσιάστρια και ο εκδότης έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά παραμένουν δυο καλοί φίλοι και είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, όταν χρειάζεται.

Χθες, ο μικρότερος γιος τους, ο Άρης, είχε τα γενέθλιά του και έγινε 18 ετών. Ως λάτρης των social media, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά” . Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία ενός υπερήχου που είχε κάνει όταν ήταν έγκυος σ’ εκείνον, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

“Αυτή είναι μια απεικόνιση του Άρη μου όταν ήταν στην κοιλιά μου 5 μηνών έμβρυο. Σαν σήμερα γεννήθηκε. Χρονιά πολλά γιε μου” , ήταν το σχόλιό της στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes από τους followers της να… πέφτουν βροχή.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία είδαμε τον Άρη όπως είναι σήμερα, κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου. Κρατώντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, φορώντας κοστούμι και χαμογελαστός ποζάρει στον φακό και η ομοιότητά τους με τους διάσημους γονείς του είναι εμφανής. “Και το μωρό της προηγούμενης ανάρτησης με τον υπέρηχο έγινε σήμερα 18. Σε αγαπάω πολύ Άρη μου. Σε θαυμάζω και θα είμαι πάντα εδώ. Χρονιά πολλά” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More