Μαρία Μπακοδήμου: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο – Φωτογραφίες

Η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τον ΣΚΑΪ, όπου θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες της νέας της εκπομπής και βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, συνοδευόμενη από τον γιο της Άρη Αργυρόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο γιος της παρακολούθησαν την παράσταση «Τι ζούμε ρε» της Δήμητρας Παπαδοπούλου και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στα φωτογραφικά φλας. 

Δες τις φωτογραφίες: 

Ο Άρης Αργυρόπουλος έχει τη δική του συλλογή με ρούχα και η μητέρα του δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για εκείνον.

«Αν του Άρη του αρέσει μια κοπέλα, είναι ευτυχισμένος και περνάει καλά, θα μου αρέσει κι εμένα. Δεν έχω απωθημένα να κρατήσω τους γιους μου κοντά μου, λες και είναι ιδιοκτησία μου. Έτσι αισθάνομαι ότι δεν τους πνίγω κιόλας, οπότε θα έρχονται αργότερα μια Κυριακή να φάμε όλοι μαζί και δεν θα αποφεύγουν να σηκώνουν το τηλέφωνο όταν βλέπουν ότι τους καλώ. Αν και γενικά αποφεύγω να τους παίρνω. Αν θέλουν κάτι, θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Μπακοδήμου για τους γιους της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More