Μαρία Σολωμού - Νίκος Μουτσινάς: Οι διάσημοι φίλοι τους, στην πρεμιέρα της «Βερβερίτσας»! [pics]

Μαρία Σολωμού – Νίκος Μουτσινάς: Οι διάσημοι φίλοι τους, στην πρεμιέρα της «Βερβερίτσας»! [pics] | tlife.gr

Η «Βερβερίτσα» είχε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Βρετάνια με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! Το θέατρο γέμισε και οι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους παρακολουθώντας το ζευγάρι να… χτυπάει με το αυτοκίνητό του τη βερβερίτσα και μετά να μπλέκει σε μια μεγάλη περιπέτεια! Την πρεμιέρα παρακολούθησαν και οι διάσημοι φίλοι των πρωταγωνιστών που έσπευσαν να απολαύσουν το Νίκο την Μαρία αλλά και τη Ματίνα Νικολάου!

Λίγα λόγια για το έργο
Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).
Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!
Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Δες φωτογραφίες από την χθεσινή πρεμιέρα!

Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Μαρία Σολωμού Θεοχάρης Ιωαννίδης

Βάσω Λασκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου

Βάσω Λασκαράκη, Μαρία Σολωμού, Αθηνά Οικονομάκου

Φίλιππος Μιχόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου

Κωνσταντίνος Βασάλος,

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσούλης,Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Ελένη Βουλγαράκη, Σίσσυ Χρηστίδου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

READ more