Μαριάννα Λάτση – Εριέττα Κούρκουλου: Πάντα στο πλευρό του Πάρη Κασιδόκωστα!

Για μια ακόμη χρονιά το μεγάλο πάρτυ της Panik Records για τα γενέθλιά της έγινε το talk of the town. Ο Πάρης Κασιδόκωστας με τον Γιώργο Αρσενάκο γιόρτασαν τα 8 χρόνια από την ίδρυση της δισκογραφικής εταιρίας τους έχοντας στο πλευρό τους πλήθος από αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Των τελευταίων χρόνων.

Από το πλευρό του Πάρη Κασιδόκωστα όμως, δεν έλειψαν και δυο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα: η μητέρα του Μαριάννα Λάτση και η αδελφή του Εριέττα Κούρκουλου! Η Μαριάννα Λάτση στηρίζει πάντα τα παιδιά τους σε κάθε βήμα και το στοίχημα του Πάρη Κασιδόκωστα με τον καλλιτεχνικό χώρο φαίνεται πως έχει στεφθεί με επιτυχία –έχοντας διάρκεια στο χρόνο-  γεμίζοντας χαμόγελα χαράς την οικογένειά του.

Γιώργος Αρσενάκος, Πάρης Κασιδόκωστας

Ειδικά για τη λαμπερή βραδιά η Μαριάννα Λάτση επέλεξε ένα αέρινο μακρύ φόρεμα και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Ενώ, η κόρη της Εριέττα Κούρκουλου επέλεξε ένα total black σύνολο.

Γιώργος Αρσενάκος, Μαριάννα Λάτση, Αντώνης Ρέμος

Πάρης Κασιδόκωστας, Εριέττα Κούρκουλου, Γιώργος Αρσενάκος

Το μεγάλο πάρτυ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Για ακόμη μια χρονιά τα κεράκια της τούρτας έσβησαν οι ιδρυτές της εταιρείας, Πάρης Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος.

Η Panik Records μετρά δεκάδες επιτυχίες, αφού έχει στο δυναμικό της κάποιους από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της χώρας μας. Μεταξύ των προσώπων που έδωσαν το παρών ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, η Τάμτα, η οποία μπορεί να μην ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της, Πάρη Κασιδόκωστα, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο ο Χρήστος Μάστορας, η Κόνι Μεταξά, η Josephine, ο Stan, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κ.α. (Δες εδώ φωτογραφίες από το πάρτυ).

Πάρης Κασιδόκωστας, Εριέττα Κούρκουλου, Γιώργος Αρσενάκος

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More