Μαριάννα Λάτση: Βραβεύτηκε για την εξαιρετική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, με τα παιδιά και τη μητέρα της στο πλευρό της!

Mια ξεχωριστή βραδιά ήταν αυτή της περασμένης Τετάρτης, για την Μαριάννα Λάτση και την οικογένειά της. Την όμορφη μεγαλοεπιχειρηματία και συναπόφοιτη, βράβευσε «για την εξαιρετική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο» ο ελληνικός σύλλογος αποφοίτων του London School of Economics and Political Science (LSE) και ήταν στο πλευρό της, όλοι οι δικοί της άνθρωποι.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE Νίκος Σοφιανός και η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith, ενώ η παρουσίαση του βραβείου προς την Μαριάννα Λάτση έγινε από τη Γενική Γραμματέα του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE Ελένη Δουνδουλάκη. Τα παιδιά της, Εριέττα Κούρκουλου και Πάρης Κασιδόκωστας, την συνόδευσαν στο Μουσείο Ακρόπολης και μάλιστα σε σπάνια εμφάνιση, είδαμε και την μητέρα της Μαριάννας, Εριέττα Λάτση – Τσουκαλά. Η Μαριάννα γοητευτική όπως πάντα και με total black outfit, έδειχνε ευδιάθετη και χαρούμενη, ποζάροντας με τ΄αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από τις πασχαλινές της διακοπές στη Νέα Υόρκη, με το τρίτο της παιδί Φίλιππο Κούρκουλο, επέστρεψε ανανεωμένη κι έτοιμη για νέες φιλανθρωπικές ενέργειες, που πολλές από αυτές προτιμά να μην δημοσιοποιούνται.

Δες τις φωτογραφίες από την βράβευσή της στο Μουσείο Ακρόπολης

Εριέττα Λάτση, Μαριάννα Λάτση

 

Read More

And More