Marie Chantal: Η κόρη της έφτιαξε το πιο λαχταριστό γλυκό του καλοκαιριού! [pics]

Στην Νέα Υόρκη με όλη την οικογένεια βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα – χωρίς δυνατότητα να μετακινηθούν, λόγω κορονοϊού η Marie Chantal και ο Παύλος και προσπάθησαν να περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται αυτήν την περίοδο. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την σύζυγο και τα παιδιά του προσπάθησαν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους διαδικτυακά (με τηλεργασία και τηλεμάθηση) και απόλαυσαν στιγμές οικογενειακής θαλπωρής, μιας και πέρασαν την καραντίνα όλοι μαζί.

Φυσικά, η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Μαρία Ολυμπία αποφάσισε να το ρίξει στη μαγειρική και συγκεκριμένα… τη ζαχαροπλαστική, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το πιο γρήγορο και λαχταριστό γλυκό για την οικογένειά της. Που δεν είναι άλλο από τις φράουλες με σοκολάτα.

Ο Μάης είναι άλλωστε ο μήνας της φράουλας και αυτό το λαχταριστό φρούτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι ταιριάζει απόλυτα με την αγαπημένη σε όλους σοκολάτα. Έτσι, η Μαρία Ολυμπία τα συνδύασε και ετοίμασε ένα δροσερό και λαχταριστό «πειρασμό» με την διάσημη μαμά της να είναι περήφανη για τα κατορθώματά της!

Και το τελικό αποτέλεσμα…

Και φυσικά τα μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν πολλά!

 

Read More

And More