Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Παραμυθένιες στιγμές στη γαλλική ριβιέρα [pics]

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Παραμυθένιες στιγμές στη γαλλική ριβιέρα [pics] | tlife.gr

Ένα ακόμα αξιοζήλευτο ταξίδι στη Γαλλία έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές αποδράσεις. Άλλωστε η βάση τους τα τελευταία χρόνια ήταν το Μαϊάμι αφού ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό. Έτσι, έχει μετακομίσει όλη η οικογένεια και συχνά μοιράζουν το χρόνο τους σε Αμερική, Αγγλία αλλά και την Ελλάδα που ποτέ δεν ξεχνούν. Αυτή τη φορά οι ευτυχισμένοι γονείς ταξίδεψαν στη γαλλική ριβιέρα καθώς ήταν καλεσμένοι σε μία λαμπερή βάφτιση.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα για τη βάφτιση

Οι στιγμές που πέρασαν μοναδικές! Η Μαριέττα έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα που επέλεξε για το μυστήριο ενώ έμεινε ενθουσιασμένη από την παραμυθένια αύρα της Εζ. Δώδεκα χιλιόμετρα μακριά από τη Νίκαια βρίσκεται αυτή η μικρούλα και πανέμορφη πόλη που αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου από τον λόφο των 427 μέτρων στον οποίο είναι σκαρφαλωμένη. Λέγεται ότι ήταν ο αγαπημένος προορισμός διακοπών του Walt Disney στην Ευρώπη.

Μέχρι να φτάσουν όμως στην Εζ, το ζευγάρι απόλαυσε και το γειτονικό της Μονακό δίνοντας στο ταξίδι τους την περιήγηση που χρειαζόταν!

READ more