Μαριλού Κόζαρη: Βίντεο από την προετοιμασία της λίγες ώρες πριν τον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη

Σε λίγες ώρες, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, (σήμερα 27/5) πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος της Μαριλούς Κόζαρη και του Πάνος Μουζουράκης ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη για το ζευγάρι και τους πάνω από 500 καλεσμένους του. (δες εδώ φωτογραφίες του TLIFE από την εκκλησία και τον Πύργο)

Όπως είναι λογικό, οι προετοιμασίες της νύφης, Μαριλούς Κόζαρη, έχουν ξεκινήσει από αρκετά νωρίς με τις φίλες της να είναι όλες στο πλευρό της προκειμένου να τη βοηθήσουν και να μοιραστούν μαζί της αυτές τις ξεχωριστές στιγμές χαράς. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου που δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφήσει τη φουσκωμένη κοιλιά της φίλης της που σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά αλλά και να δείξει τα νυφικά παπούτσια.

Στα social media ωστόσο, ανέβηκαν και μερικά στιγμιότυπα από την ώρα που η Μαριλού Κόζαρη έφτιαχνε τα μαλλιά της και βαφόταν προκειμένου να είναι λαμπερή για τον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη. Μάλιστα, όπως θα ακούσεις στο ένα βίντεο, από τα ηχεία ακούγεται ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δες παρακάτω τα σχετικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της Μαριλούς Κόζαρη για τον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, όπως και αρκετοί φίλοι τους, βρίσκονται από χθες 26/5 στην Αίγινα μιας και στο σπίτι του γαμπρού Πάνου Μουζουράκη είχε στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι με τον χορό, το κέφι και τη μουσική να είναι διάχυτα. (δες εδώ σχετικά στιγμιότυπα)

Ακόμη, σε γνωστή ταβέρνα του νησιού με θέα τη θάλασσα, το ζευγάρι είχε φροντίσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς ακόμη ξεχωριστούς καλεσμένους και φίλους τους στο οποίο το παρών έδωσαν η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πέτρος Κουσουλός, η Νίκη Λάμη και η Χριστίνα Στεφανίδη. (Δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από το δείπνο)

Διάβασε επίσης:

Read More

And More