Μάριος Αθανασίου: “Καρφώνει” τον Αλέξη Κούγια και στηρίζει δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη

Mε μια επιστολή προς τα μέσα ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας πως σκοπεύει να στραφεί νομικά εναντίων όλων όσων εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη, και σε όλους όσοι έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του ίδιου, χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα προκατειλημμένη» την ανακρίτρια της υπόθεσης Λιγνάδη, ενώ κάνει σκληρή αναφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη και «φωτογραφίζει» την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση στον “αέρα” του “Ευτυχείτε”. (δες εδώ τι αναφέρει η επιστολή του Αλέξη Κούγια)

Όπως ήταν φυσικό η κίνηση αυτή του δικηγόρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της  Κατερίνας Καινούργιου η οποία απάντησε μέσα από την εκπομπή της (δες εδώ την απάντηση της παρουσιάστριας)

Ωστόσο, η επιστολή αυτή προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Μάριου Αθανασίου με όσα ανέφερε για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο ηθοποιός θέλοντας να στηρίξει τον συνάδελφό του προχώρησε σε μια ανάρτηση στο instagram στην οποία ανέφερε, “Όσο περισσότερο φως πέφτει, τόσο μικραίνουν οι σκιές κ. Δικηγόρε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι πρότυπό μου”.

 

Read More

And More