Μάρθα Λουίζα: Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα της Νορβηγίας με τον σαμάνο σύντροφό της – Φωτογραφίες

Η Σκανδιναβή πριγκίπισσα, Μάρθα Λουΐζα αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμάν Ντουρέκ Βέρρεττ, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού.

Η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Χάραλντ του 5ου και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας, η οποία είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του νορβηγικού θρόνου έχει τρεις κόρες από τον πρώτο της γάμο και ζει μία ελεύθερη ζωή χωρίς βασιλικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, η πριγκίπισσα Μάρθα σκοπεύει να μετακομίσει στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Family (@royal_family_history)

Για έξι μήνες συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Joy Sangalang Smith για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων με σμαράγδι και διαμάντια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού στο People.

Το μοναδικό δαχτυλίδι διαθέτει ένα εντυπωσιακό σμαράγδι σε σχήμα καρδιάς 3,5 καρατίων από τη Βραζιλία και γύρω γύρω 12 διαμάντια σε σχήμα ασπίδας, σχεδιασμένο να προστατεύει τον ιερό δεσμό τους από την αρνητικότητα ενώ τα τρία πρόσθετα διαμάντια σε κάθε πλευρά του μονόπετρου αντιπροσωπεύουν τις τρεις κόρες της πριγκίπισσας.

Το σμαράγδι θεωρείται αδιαμφισβήτητα έναν πολύτιμος λίθος ανεκτίμητης αξίας και σπάνιας ομορφιάς και συμβολίζει την ελπίδα και την βαθιά αγάπη.

Read More

And More